S A H A B A T

Segmen Pencarian BloggerStarz oleh Projek Sosial

Assalamualaikum blogger kacak lagi kiut semua . Semoge kite semua sentiase dibawah lindungan Allah .
Okea , ain mmg dah buang tebiat gamaknya join segmen bagai , hehe . sebenarnya ain boring taktaw nak buat ape . lagipon dah berzaman ain taa bersegmen bagai mcm orang lain kan :) ! ape salahnye , nak belasah jugak segmen Encik Syakir Rahman nih ! tapii soalan dea macam soalan addmath laah , walaupon ain tak pernah ambil addmath kat sekolah dulu . Join tanpa hale tuju macam nie lah jadi , ape punya soalan pon ain tak taw nak jawap hape . hee ~

Tanpa membuang kan masa dan time dan saat dan jarum jam dan masa yang berlari , bantai lhaa jawap apee pon soalan pengerusi segmen niee , janjii kite samesame support beliau noh sempene dahh bertukaar jadikk SuperDomain nihh , hee . pengarah segmen , pasti kan sy dapat cmre mcm dalam potret mistik tas tuee yee ? okea , lasst , jawap soalan cepuk mass  pulak .

Sejarah paling happy ?
Secare jujur , diri sendiri tak tahu ape yang happy dalam dunia blgging nie sebab agak jarang lah nak aktif bende alah nie semenjak dah jadi anak perantau . Cuma satu ja ain rase ain betol betol seronok dalam blog nie dari hari frst ain mule aktif , ain jumpe sorang sahabat . Walaupon lain jantina , lain telinga lain kaki lain badan lain kasut , lain tumit semua , dan tak pernah jumpa atau skype bagai . sbb duadua penuh dengan sifat kemaluan masing masing . Kami agak lhaa rapat sampai kat fb ade orang cop dea kekasih gelap ain konon sebab selalu sangat buat babak romantik kat pesbuk tuu , haha . Itu laah , bende paling happy sekali dalam dunia blog sebab bukan senang kita nak cari sahabat kan ? kawan merata boleh cari , tapi sahabat ? susah sangat nak cari kan . Walau sekarang dea bzbdy dengan kerje , beliau tetap msg ain jugak walaupon kene tarik seringgit satu msg . haha . terima kaseh awak <3 .

Sejarah paling hampeh ?
Buat mase nie , ain belom ade lagii sejarah hampeh kaa hancuss kaa hangus ka , belom lagii . mintak mintak tak kan ade jugak untuk mase akan datang nie . Selama ain bercinta dengan dia nie , taa pernah lagii laah dia buat perangai atau orang cari pasal dengan dia . mungkin sebab beliau pemalu dan jarang tunjuk kan diri , tue sebab taa ramai orang taw pasal dea :) ! Maaf pengarah segmen , yang happy ado , sampai ke yang hacus , terus betol betol hancuss punya jawapan ain kasiii . hee . sorry anda .

Saya nak masuk bloglist Geng Bersosial/Geng Ohsem/Geng Sengal <- kalau nak tigetige boleh ? haha . taak ke tamak kat situ . oleh sebab saye memang seorang yang taa reti nak memilih , mohon cabut undi masok kan kat mane mane . hee ~ 

19 comments:

ZWAN SABRI said...

Good Luck Ain.. :)

Shaqir Ir Manz said...

wah~ ada kekasih gelap..ahahaha... best2

~terima kasih yg tak terhingga Ain... ko org 1st yg join :D

xila dot said...

wee jenguk sat ;p

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html


Twitter: https://twitter.com/sweetcholic

Youtube: http://www.youtube.com/user/meyrajohn

Tumblr: http://everythingsthatwewanted.tumblr.com/

Instagram: http://followgram.me/sweetpearlcholic

Fanpage: https://www.facebook.com/kozyjohn

Google+: https://plus.google.com/107877408784044968885

Dari segment yang sama dear. ^^ Follow`Likes`Follow k. #TeamFollowBack #SelaluLalu
PEACE YOH!!

Alynn Nyzaa said...

Good luck :)

shar90 said...

waaa... kemain sejarah paling hepi dia dgn blog... hahahaa
cam same plak sejarah kite dgn blog tp sye lain skit je... ekekee xD

Cik Zara said...

datang dari segmen yang sama

http://blueyarns.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Cik Rongoks Ika said...

dari segmen sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Sya Chot .. said...

selamat bersegmen yer :) good luck

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html#links

FOLLOW SINI & BW DARI SEGMEN YANG SAMA...
JOM JOIN GENG BLOGGER SENGAL :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Sya Isya said...

cam best juga ni. nak join lah :D

wan echa said...

http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-segmen-pencarian-bloggerstarz.html

folo sini

AyueJean AJ said...

Follow sini dari segmen sama... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

MawardiYunus said...

Assalamualaikum awak.. :) gud luck ye. Saya pun join jugak contest ni.. Slamat ya :)
http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Shaqir Ir Manz said...

tahniah :D

http://www.projeksosial.com/2013/02/senarai-top-10-segmen-bloggerstarz.html

Cik Zara said...

adatang terjah sepuluh yng tebaik..

Norani Shuhada Blogspot said...

tahniaaaaaaaaaaahh XD

NASZ said...

singgah dari dari segmen yang sama.

Jemput singgah ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke