S A H A B A T

Ain , Superboy Dan Mesir

Assalamualaikum blogger kacak lagi kiut semua . Semoge kite semua sentiase dibawah lindungan Allah .
Hamboihh , kemain rajin kaw meng'update' yea ain ? haha , rajin laah kalau adee mase dan adee idea . Kalau tak ade memang menangis laah abg blog ni tunggu ain nakk bukak dea . Sampai sanggup beliau mencium tapak kaki tangan ain . Ain tak sanggup nak terus menyeksa batin dea , ain buka laa 2 @ 3 hari sekali untuk brain wash dea . hehe . [Ini lah jadi kalau anak pacik rizam mule membebel] . Tapi kan , macam mane ain nak cerite pasal superboy ain kalau gambar dea tak ade . [pandang langit sambil korek hidung] hmm ?

                                         ************************************
Tak ape lah , ain cerite ciri ciri dea aje lah , korang bayang kan ajee taw ? tinggi beliau 167 , berat beliau dalam 145kg , perot beliau ade tigepuloh lapis , pipi beliau seiras ikan buntal , kaki beliau mengalah kan bigfoot , [kaki gergasi] *Abang sory , hehe* . Name beliau M.N.S , name manje beliau S.U.P.E.R.B.O.Y . Boleh bayang takk muke beliau macam mane ? kalau still taa boleh nakk bayang tue , pandai pandai lah korang buat bayang bayang sendiri yea ? hehe 

Macam mane kenal Superboy ?
Saye kenal beliau mase saye tingkatanempat , mase tue rasenye awal tahun kod , beliau konon nak cari kawan beliau bername fatimah , tapi dea msg jaa pon taak kol , mungkin beliau agak kemaluan , kebetulan mase tue , ain agak tak suke kalau ade no baru masuk lepas tu buatbuat cari manusia lain pulak , dengan tembakan padu , ain TERmaki beliau , agak terkesima beliau kat situ . hehe , tapi beliau gigih msg ain jgak kate nak kenal plakk . disebabkan hati ain macam kapas kene rendam dalam air , ain pon cool jaa mmber dengan dea . Sampai mak marah ain sebab suke maki maki takk tentu pasal kalau adee no taa kenal naik [LELAKI]. hehe . Huduh perangai kaw ain . 
Macam mane boleh rapat dengan Superboy ?
Mula rapat dari mulemule kenal lah , biase lhaa , kawan baru kompom lah rapat kan ? macam kawan alam maya jgak , mulemule rapat sangtsangat sampai orang cakap skandal lah , suami lah apee lha , bile sampai suatu tahap sekelip mate jaa renggang kan . Okea  dah lari tajuk . SUPERBOY , mule mule kenal , rapat jgak lha , ain pnggl name dea , dea pnggil ain acik . taktaw knp . haha . mase raye umo ain 16 tue , bertukar jadik abg pulak tapi sebab dea ade makwe dan bakal menjadi isteri ain malas lah nak rapat sangat dengan dia , takod lain bende yang jadi kan ? sampai laah ain jejak kaki dekat bumi unta nie . Satu hari tue ain bukak wasap , tertibe nampak name beliau terus ain tegur ! ABANG !!!!!!!!!!! macam nie jgak laah ain jerit panggil dea . hehe . dan sekarang dia tetap ade dengan ain mase ain sedeh kaa , suke kaa , geram kaa . rase nak belasah orang kaa semua dea ade , dan dea ? mangse keadaan . HAHA .

Kenapa panggil M.N.S Superboy ?
Sebab beliau my super duper boy , [bole taa jawap macam nie ?] . hehe , knp erkk ? ain pon taktaw lah nak jawap macam mane walaupon soalan yang ain buat sendiri , hmm ? Okea lhaa , untuk memendek kan entry yang dah macam karangan darjahenam nie , kite pendek kan cerite . Semenjak ain mule rapat balik dengan beliau , ain mule kenal dea macam mane , tentang dea , kisah hidup dea , nakk dikatekan limapulohperatus ain taw , mungkin jgak baru duapolohperatus , ntah lah , ain pon taktaw nak cakap macam mane . Sebab macam macam bende yang dia lalui sepanjang hidup dia , buat dia lemah , jatuh , kadang kadang sampai dia sendiri tak mampu nak bangun sendiri tanpa orang lain . Sebab tue ain panggil dia S.U.P.E.R.B.O.Y , ain nak dia kuat macam superboy , tabah dalam ujian yang dea lalui kat rumah , kat tempat kerje , kat dalam haty , dekat segala pelusuk dunia yang dea pergi :) .

Ain takmau beliau sedeh dah , sebab beliau dah banyak sedeh . biar lah dea sentiase senyum walaupon dalam hati dia macam macam perasaan ade , sekurang kurang nye dia still mampu nak senyum macam kerang busuk . hehe . Asal nye name superboy nie beliau yang panggil ain , dea panggil ain supergirl sebab ain edit gambar ain tutup muke dengan lambang superman . haha . semenjak tue dea cakap "Kalau abang sedeh , abang panggil lah supergirl abang" . haha . macam macam beliau kan ? tape lah , sekurang kurang beliau senyum dan ketawa macam bigfoot :) ! sukesuke . hehe . Dan akhirnya name supergirl tue bertukar jugak jadi S.U.P.E.R.B.O.Y , hehe , lepas nie beliau tak kan sedeh dah selagi name superboy ade kan abang :) . Insyaallah .

Ain dah kawan dengan dea dekat empattahun kod . tak engt lah kenal mase form 4 @ 5 . Percayae atau taak , kami taak pernah langsung jumpe atau tengok muke masing masing . hehe , tapi ain suke imagin SUPERBOY ain macam mane . Kalau boleh ain nak dea gemok pendek macam panda , comel ! kalau dea tinggi kurus putih hensem nanti ade SUPERGIRL lain datang dekat dia . No Way !!! Kepada Anda yang sakit kan hati beliau , saye harap awak sedar salah silap awak sebelum terkene dekat siku awak sendiri !!
Superboy a.K.a M.N.S abang kesayangan saya ! 

Saya sayang abang saye !
Adios ~

7 comments:

kopi pasta said...

ohhh....zzzz....*mguap* so pakcik superboy tu dh kahwin ker blom? err, mungkin hg tak pernah nmpak dia, tp ak yakin dia tahu mcm mana rupa hg. sbb key penting kat cni, dia tahun 'no. hset' hg mestilah dia bertanya kat member2 dia yg mpuan siapakah gerangan makcik nurul ain ni...zzzz...lepas tu...*ttido*

Pelangi Biru said...

nescafe ; tade kene mngene lngsung lhaa mhraje . ggr , maseh cik belom mak cik !!!

Farina Hunny said...

akak lawa sangat even tertutup litup wajah akak :)

suke >_<

MNS ? Farina punyaa MNF :D

CikMunBlogger said...

MNS ? kite punye MZS . ehh ! haha . dia bukan kita punya . dia milik Allah .

untung lah ade abg SUPERBOY . nak jugak boleh ? hehe

nie mesti semakin kembang perut dia baca entry yg akak buat tok dia . ehehe

shar90 said...

bile dh bsr nanti suh dia jd superman tau... tp jgn bg dia jumpe krytonite... bahaye... hee xD

gadismanja said...

untung arrhh kak ain ,, hehe ,, ade superboy ,, kite ade super gemok aje ,, hahahaha

Detective Fiqa said...

Fuuyooo. kite ada super shiinichi jee. hahaha. tibw tibe

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke