S A H A B A T

Selamat Tinggal Blog

Assalamualaikum
Hari hari makan petai .
hai :)
Akhirnya , masa yang ain tak nak dan tak suka sampai juga . Nak buat macam mana ini jaa ain mampu nakk buat . ceeeyt , kene tnggal kan jugak blog nie . Macam yang korang taw kan pasal  Entry InI & Entry InI , Dah tak payah tunggu lain hari , hari kut masa nya nak tutup blog ni .

Macam sayang pulak dah nak tinggalkan , ceeyttt . Makin meroyan laah ain lepas nie tak ade blog . Fb dah tak ade dan tak on9 laah kan . Sekarang blog pulak . Ape ape pon , Ain minta maaf kat semua yang pernah singgah kat blog ain , maaf kalau ade yang terasa dengan setiap perkataan yang ade dalam blog nie .

Blog nie bukan untuk menghina/merendahkan/mencaci/memaki orang , harap maklum yea . Apa yang ain kongsikan dalam nie , apa yang baik adalah untuk sama sama kita muhasabah diri , yang agak jahat hanya laah benda yang ain takk puas hati dan jangan ikut yea ? eheehehe
Dah dekat 2 minggu ain dekat rumah batang kali nie . Hari ni tibe tibe ayah ajak balik rumah dekat kuala kubu pulak . aish~ terpaksa laah tinggalkan Abgg blog kejap . "sayangs jage diri taw , tak mau nakal-nakal" #nak muntah akuu tlis cam nie , yaakk . Mungkin minggu depan @ depan @ depan baru balik batang kali balikk . Lame kut tak boleh on9 . Gile meroyan kat rumah nanti . haishh .

Ceeyytt , sapa cakap ain dah delete blog ? mana ade , ain nak balik kg ja pon . memandai jaa eh ! hehe . sebab lame kut ain duduk kat sane , kene laah update . Nanti entah seminggu dua ain tak boleh nak update langsung . Petang sikit baru balik sane , dalam pukul 6 kut . sempat laah nak update sikit sebelom balik sane . hee ~

Sorry kat korang yang dahh bersalin dekat shtbox ain tue , ain takk sambut anak korang . Nanti dah balik baru ain sambut yea , jangan risau , anak korang tak kan mati lemas , ain dah siap kan inkbtr kat situ , ahaks . Okea laah , byebye . Assalamualaikum .

10 comments:

leakedknowledge said...

weyhhh terkejuzz ak, ak igt hang nk delete trus blog ney, ceytt! hahha slmt mghabeskan masa d kg tu ya:P

cik Lilis said...

ainnnn! jangan pergiiii. tsk tsk.

Edy Fee said...

jgn la delete.hehe slmt bercuti

~MiZz Atie ZieYa~ said...

ain ni....buat terkejutt jaa...ok..selamat bercuti

lilypelangi said...

ouhh tidakk... huhu

cepat kembali yaa :)

take care!

wan niahix said...

sabo je la ye... hati2 di jalan raya... ^_^

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

adibahfaizah said...

wuuu. bestnyer blk kg ...slmt bercuti :)

KorN said...

selamat pergi dan selamat kembali yer ain...

Alynn Nyzaa said...

selamat bercuti adik retiss :P
cepat2 on9 blog balik ea :D

Nurul Syafiqah said...

alaa, sayangnya nak tinggalkan blog :'(
btw selamat bercuti :)

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke