S A H A B A T

Samsung Galaxy S III

Assalamualaikum
SAMSUNG GALAXY S3 , sebelom nie dah ade samsung galaxy s2 & tab kan . Sekarang dah keluar pulak dah SAMSUNG GALAXY S3 , harga pon boleh tahan jugak . Hari tue jalan-jalan dekat econsave batang kali tengok tengok laah SAMSUNG GALAXY S3 nie dekat situ , perghh 2k weh . Mau beruban bulu ayah kalau adeq beradek semua nak pakai tpon nie . haha . 

Nama pon tlipon baru , mesti casing dea pon taak keluar lagi kan . kalau ade pon mesti burok @ simple sangat2 . Masa Ain tengok tue pon dea just cakap ade casing yang biase jaa . warna hitam putih . Aishh ~ macam orang skema  pulak pakai casing macam tue kan . hehe .
Tadi saje laah dating sat dengan abgg google cari casing SAMSUNG GALAXY S3 nie , jumpe pulak dah yang agak menarik perhatian lagi menaik kan nafsu nakk cari casing nie . haha . Cantik kodd , dah laa polka dot +pink . Haishh , agak tergugat disitu . hakhak . #MOHON SAPE-SAPE BELIKAN SATU , BOLEH ? 

Haa , cantek kan ? simple but nice . #ceeyt , gedik pulak orgg jawe nie nakk ckap omputeh . Kalau korang tak tergode , mohon tergode untuk ain . beli kan laah . hakhak . Kepade anda calon suami , mohon buat hantaran SAMSUNG GALAXY S3+CASING POLKA DOT SOFT PINK yea ? kalau tak ade , takk jadi kawen . eh! haha . Gurauan semata-mata . harap mak jemah .

Pergi pasar naik Honda ,
Ain dah nak bla .

NotaKatak : Mak marah taip panjang-panjang . kbhai . Assalamualaikum .

16 comments:

Aida Omar said...

akak suka iphone.. keh3.. ntah kurun ke berapa nak dapat tak tahu :P cantik la polkadot tu.. suka yang pink tu.. huhu

Ulya said...

haha , lucu laa pantun ain ^^,

leakedknowledge said...

ni ada pasang hajat nk tukaq hp baru ka? adakah ia stu keperluan utk bertukar ke hp baru?? :p

una imana said...

una pun suka samsung..:)

Engku Muzahadin said...

Baru tengah survey dlm online ni. Ingat nak beli SII ja..Ni mahai sangat. s2 brp erk skrg? Ada nampak harga tak?

Ruzzezanie said...

gua ada abg bujang. ehhh. tetibe.tade kaitan kan? :)


woi org jawa, jangan gatal nk speaking london. sila update guna bahasa jawa. gua yakin semua ternganga nk baca. kihkih..

err, gua pun ank jawa. jadi gua tak ternganga la. kihkih

Ruzzezanie said...

gua ada abg bujang. ehhh. tetibe.tade kaitan kan? :)


woi org jawa, jangan gatal nk speaking london. sila update guna bahasa jawa. gua yakin semua ternganga nk baca. kihkih..

err, gua pun ank jawa. jadi gua tak ternganga la. kihkih

hairy said...

xmampu nak pakai hp cnggih2 camni..tgk ja blh...haha..mohon beli 1

inche hlovate said...

mak aku marah komen pnjg2 k bubye :-p

cik Lilis said...

ain! nak sebijik boleh? *kelipkelip mata*

Phat said...

3310 je

fyna said...

errrr...kelip2 mata je lah...memang tak mampu nak beli... ^^;

fyna said...

errrr...kelip2 mata je lah...memang tak mampu nak beli... ^^;

Acik Ain said...

ruzz : maaf maaf , wa jawe murtad , haha

babycomel said...

cantik S3 ni, tengah confius nak beli S3 ke Note ;( pening,pening

PotiaCasaDelarossa said...

ni citer apa ni... ekekek... ada makan2x ke ni????

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke