S A H A B A T

Permulaan Dan Pengakhiran

Assalamualaikum
Ceeyyt , pantun hancur nak jugak intro dengan pantun  4 belah . #maaf kepade mereka yang terlibat , hakhak haha . Okea tengok tajuk pon macam poyo poyo jaa Ain nie kan . Kalau nak di ikotkan last ain update blog usang lagi buruk lagi huduh nie ain join SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY , tapi dah pon tutup :D . 

Ain ingat kan nak update entry nie minggu lepas , tapi agak laah malas yang teramat . haish . tue yang sampai hari nie baru nampak entry baru dalam blog hemsom macho huduh lagi burok nie . Oke , kalau tengok tajuk "Permulaan Dan Pengakhiran" alahaii , tacing jaa tajuk dea kan ? hehe . tade pape pon laah . Ain nak cerita pasal Kelahiran Blog ain nie jaa .
Birthday dia 3-11-11 , haa macam cantik jaa nombor tue kan . hehe . Okea itu laah birthday asal dia . Tapi oleh sebab masa ain buat blog nie dulu ain agak malas n tak tahu apa apa pasal blog & koding dea lagi laah ain tak taw ape ape . Sampai kan 5 kali rosak , tapi ain gagah kan jari montel untuk edit balik blog ain nie  sampai laah jadi macam hari nie .

Kalau nak di ikutkan Ain mula aktif dengan blog nie 3-02-12 , haa tarikh nie baru betol Percintaan ain dengan Abg Blog nie , hehe . Bermula laah ain manja-manja dengan Abg Blog pada tarikh keramat tu . Semenjak tu laah ain cerita macam-macam dekat blog usang ain ni . Tapi oleh sebab lebih banyak luahan perasaan , Ain pon rasa macam "Eh! Aku buat blog bukan nak luah perasam , tapi saje jelez tengok Cik Yaah ade blog" lepas tue , ain delete semua entry yang penuh dengan ayat cintan lagi cinton .

Dan sekarang hanya tinggal entry yang ain cerita pasal ain , keluarga dan kawan-kawan . Kalau perasan , ain kadang-kadang update pasal ilmiah kan . Ain rasa lebih baik buat macam tu dari cerita pasal cinta cinton yang belum pasti milik kita kan awak :) . Andai diciptakan Adam untuk Ain , I.allah . Ain yakin Dea tengah tunggu Ain untuk dijadikan Ain sebagai makmumnya nanti , I,allah :)
Macam yang korang taw , pasal entry Ain yang INI  & INI , blog Ain dah pon tnggal nyawa nyawa hamster jea sekarang nie . Macam macam dah pk nie sebenarnya . Nak tutup kaa tak nak , kalau tutup tobat boring sangat-sangat sebab FACEBOOK dah deaktif . kalau blog pon tutup . Errr ~ apelaa nasib Ain nanty , Tapi tue laah , mmg dah niat nak tutup blog nie . Nak taw cerita lebih lanjut . bace laah entry tadi yea . Hm ~

Selalunya orang akan cakap "Setiap Pertemuan Ada Perpisahan" tapi hari nie ain nak tuka pulak untuk Abg Blog Kesayangan nie . "Kalau Dah Ada Start MestiLah ade End" . Eeerrr , same jea laah kan ? haha . okea Ain noob . Jangan laah gelak lebih2 . aisshh .

Okea dahh , entry kali ni macam over sangat pulak panjang nye . BOSAN tol kan . Mula dengan pantun tak kan nak tutup dengan syair kot . Hehe , Tutup laah dengan pantun kan :D

NotaKatak : Pantun bawah nie nak minta maaf dekat orang pantun atas . hehe *apesal wa glamor kan blog dorang dengan pantun plak nie , adeh*

18 comments:

Alynn Nyzaa said...

xde keje sangat nmpknya..tlg undi header saya boleh?? :P
kalau sudi ikut cara kat sini>> http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

Fatihah said...

amboi, indah betul bahasa pantun tu. Haha :D

Ulya said...

eh tak payah la tutup . best la belog ni , follower pun dah ramai (:

knp deactivate fb ? ? *saspen nak tahu ni O___o

siti naqiah said...

alor sedihnye, bile bace ni teringat plk blog kite yg kne remove tu, hew~ keep up the good work dear, happy blogging :)

CikMunBlogger said...

bhaha . macam best je intro yng atas tuu . muah mauh ! ehehe . mun pun buat blog sebab nak share yang boleh di share :) jangan ler tutup blog . tapi tak pe , mun dah de no sys . hehe XD

siti naqiah said...
This comment has been removed by the author.
Hanis Atikah said...

ala nape nk tutup??? baru je nak follow........ nmpk mcm menarik jer... keep in touch ain...

KorN said...

Ahaha.. pantun ain boleh di perbaiki lagik selepas ni ye... hehe... guna pantun dua kerat dulu, pastu baru masuk 4 ke 6 kerat.. ehehe

Edy Fee said...

haha style je gambar..the end padam

Aida Omar said...

wow! pantun ain 0_0.. hehe.. eh nape nak tutup sayang kot, ce fikir masak2 :)

Hanif Idrus said...

In pantun koboi ini ..hahhaha
Nice

hairy said...

wahhhh mention blog sya lagi ain ni..uwrghh!! syg dia lebih lah cmni...haha...jgn sesekali ttup blog ok..tulis ja apa2 pn msti org bca..trust me ain! hery support anda..pntun tuh..HAHA

sharul izam said...

terus tergolek mencecah batu ,okelah pantun tu..heheh ..

saifulizan shaari said...

lor....xkn nk tutup dh blog nie.....

Misz Mieza said...

Nak tutp blog ke? Alahai, tak sayang ke? Teruskanlah menulis.. Koman2 pun 2,3 ari skali pun jadilah.. Janji berupdate.. =)

leakedknowledge said...

awat nk tutp blog ni pulak????ayoyoyoo..jgn tutup k :)

Zul De Alexis said...

ain hahaha..ang seget apa?
kalau ang tutup blog taw lah ang makan kak wa sat g...HAHA

Liza Razak said...

kenapa awak nak tutup blog...sayang lah..dah 1000 lebih follower

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke