S A H A B A T

CONTEST "MEGA 2012" HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum
Tetttt ~ Contest lagi . lagi lagi contest . Semua contest yang ain join dekat blog nie , semua nye contes adeq ipar  adeq retis sorang nie hah . eh! adeq ? Mesti laah , kate deq ipar ain , hak3 . gurau2 . mohon jangan call melodi . teett .

Okea , malas buang masa dah , korang rasa header korang meletop cun melecun macam ain , jom join contest nie , taak rugi kod ! Hadiah lebih RM220 , kaw ado ? haha . okea , jom ramai ramai join contest nie , senang jaa , hanya komen dan like , kompom laah korang boleh menang  :) .
klik banner kalau rase header hngpa ohsem 
Aucaakk , baa . haha . buat masa sekarang nie laah header blog ain . simple jaa kan :) . 
Header nie adee sorang adeq blogger nie buat kan . Yang ain buat sendiri taak gune sebab malu . haha . okea . Ade kaa rahsia dekat header tue ? tak de kot . Cuma , header mencerminkan blog kan , hak3 . okea , ain dah merepek . 

Header tue nak bagitaw kat semua orang , dalam blog ain nie tak ade ape yang menarik cume ade kesah hidup suka duka seorang budak perempuan yang baru nak mengenal erti kehidupan dan untuk jadi  lebih baik dan terbaik untuk hari hari yang akan datang . i.allah :) .

NotaPuteriKatak : Ain join lebih kepade nak spprt adeq ipar nie , sebab nanti kalau dorang langkah bendul ain nak mintak banglo sebijik dengan DSLR sebijik . hak3 . 

12 comments:

hairy said...

fulamakk!! xsgka kakak ipaq pn join...rsa teruja plak! terima kasih sgt2 akak kuh..haha..akak ke?haha....all the best tuk anda ea...dslr tggu hntran lah...hahaha....alert tau :-)

bai baizura said...

gudluck akak ipar. ehh? hahaha:p

leakedknowledge said...

fuyoooo header die...:)

Tinta Lana said...

Salam.

Good luck ain..nak join.tapi..takpalah..melihat dan memerhati dari kejauhan je..sob sob sob,hahaha

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Gudluck yeaa:D

taqiy said...

ain. ase cm nk join. tp lps dh wt entri kne komen bg link entri tu kt blog hazwan ek?

Michelle Hopell said...

good luck Ain .. btw michelle follow sini :)

Pecinta pink^^ said...

hoho..dah join dah kak ain..haha. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html kehkeh

HanaNabihah said...

Semoga berjaya ! =D

Noor said...

Wah..good luck..cantik header ain.

~~oOpEt~~ said...

gudluck taw :D

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke