S A H A B A T

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum
kentut-kentut dekat banner deq ipa cepat .

Haa , agak lama ain takk join contest bagai kan . Pagi yang gelap lagi indah lagi kelam nie , ain nak join contest Retis Majalah Intrend , nak ikut jejak ain ? mohon kentot dekat banner atas tu taw ? 

Dan Soalan dea , Nyatakan Kenapa Anda Suka Masuk Blog Hazwan Hairy ?
"Berdebar debar nak jawap nie . hak3 . Ain suka masuk blog hairy sebab entry yang dia udate kebanyakan semua nya sangat lah berguna . Lagipon dia salah seorang blogger yang sangat-sangat lah peramah , boleh masuk lah dengan ain walaupon ain lebih sopan santun . eh! #sile muntah merah . haha  . Tak lupa juga , segala entry yang ada dalam blog dia semua sesuai dengan citarasa budak-budak sekarang . Sangat lah ringkas tapi penuh pengisian , Cara penulisan dia sangat lah kretif dan Senang nak faham setiap ayat yang dia gunakan dalam satu satu entry :)

Ouh , lagi satu sebab dea deq ipa ain . eh! haha #mohon jangan percaye

8 comments:

hairy said...

hahahah! nak gelak dulu nih....

salam..slmt pg akak ipaq...terima kasih sbb sudi join ni ea....ulasan anda wat saya terharu..haha..hrgai sgt2....all the best for u

hairy said...

tgh list entry ni tuk d BW nnti smbil tgk2 calon pemenang...hehe

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Cioccolato World said...

dieya datang sini dari contest yang sama
follow mollow kamu, good luck ya

http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke