S A H A B A T

Tutup Sudah 1st Ga Ain

Assalamualaikum

Alhamdulillah , skrang ain malas nak update panjang2 sebab ain just nak bagitau 1st Dorayaki Giveaway By Ain sudah pon tutup . Dan Ain pon malas nak panjang kan sebabnye Cerita dekat sini , ain dah malas nak taep . hehe . Okea , Pemenang ain akan umum kan petang esok Pagi nie jugak , sebab petang nanty takod lupe , hehe . 

Kalau petang tak ade , ain akan umum kan malam yaw :) . Apeape pon , terima kaseh banyak-banyak yang join okeh , nak hadiah tolong bagi duit kat ain yaw ? haha . okea . salam :)
Eyh jap , sebelom tue , pg lhaa menapak kat blog peserta lain yaw . SENARAI PESERTA 

:: pestyme weyh , ain update pendek2 , haha .

4 comments:

shar90 said...

saye menang tak? ekekeke

Nurul Syazana Noorhijas said...

Untunglah. Nak join tak sempat. :)

lelamaisara said...

hai ain...dah tutup ke GA ain tu..tak sempat nak join..hee

Edy Fee said...

ade masa leh blogwalking gne list tu

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke