S A H A B A T

Teruja sangat kaah ?

Assalamualaikum

Selamat pagi pampers , adik tidur lena sentiase . aucaakkk . buucakk ~ baa . Selamat pagi weyh . Haha , macam mintak penampar  jaa intro ain hari ni kan . Ni sebab kesan sampingan Ain teruja sangat dan jugak kesan sampingan belum tidur dari malam tadi . Tabah betul mata aku!
Okea , kalau ain yang merepek , sampai esok kaw kaw dan kaw takk habis bace entry ain kan . Macam terujaa sanagt jee ain nak buat entry nie , haha . Sebenarnye , bukan teruja , tapi lebih kepade terkejut . Mane  tidak nya , kalau korang perasan , kat bawah header ain ade iklan free kan ? Nak dijadikan cerita pagi yang indah lagi nyaman nie , malam tadi mase ain tengah manja-manja dengan Mr.Blog nie . 

Ain terpandang iklan tue , ain macam tak percaya , betol kah ? mengigau kah aku ? Rabun dah naik kahh ? ain gosok mata banyak kali , kenyit kenyit sikit , aargghhh , banner yang same . Ain takk mengigau , rabun maintan , belum naik naik lagi . Tapi ?????????? Apakaaahhh ? 
Yeaahh , tak syak lagi dan dah disahkan oleh hakim nurul ain itu banner mamat apakahh ? untuk lebih confirm , siap ade cop sirim lambang muka ain kat situ . Terbelit-belit urat mata ain nak pastikan betol kah mamat apakah ? Tapi ain percaye kan juga walaupon 20% jaa .  Haa , nampak gambar kat atas 2 ? betul kaah ? anda kaah wahai mamat apakaah ?

Okea , masih dalam mood terkejut+teruja . haha . Bengong tol ain nie . mesti korang kecoh-kecoh tanye


yang kaw nakk teruja + terkejut sangat apehal ? Nak makan kaki kaa apa ?
Eyh , suke hati aku laah . haha , rilex laah , tak payah nak kabut sangat , ain nak bagitau lah ni . Korang pon boleh kenyit kenyit mate tengok blog yang tak ada function nie , tibe tibe pulak ade blogger yang dikenali ramai lagi agak meletop meletus gettew , kebabomm bomm . *over lah kaw ain* letak banner dekat  iklan free kat blog ain yang macam cacing dalam tempurung nie . 

Lantak kaw lah ain , kaw merepek laah panjang-panjang bukan ada orang peduli . Okea . chaw , ngntok tahap kura kura senak perut dah nie . ade kaa kura-kura senak perot ? okea . boii boii . SELAMAT PAGI PAMPERS !!

9 comments:

emeliena said...

Wahh, blogger retis letak banner kat blog retis. ok lah tuu kan ;]

Yumida said...

slmt pagi pampers...cer check pampers basah or tgh buat kek..hehe
blog apakah tu mmg kelakar kan orgnya

Zul De Alexis said...

ain sebenarnya sm x fhm nie..boleh jelas kn? uhuk2

~~oOpEt~~ said...

err.. banner iklan blog kt blog org lain ke maksudnya? pet konpius :D

M Fizan said...

hehe. untung laaaa.. ada blogger femes letak iklan. jeles ni....>.<

uyaitusaya said...

haha..katon la ain ni..;)

PotiaCasaDelarossa said...

asyik blog org jek dia review.. blog potia bila lagi...

caliph shuriken said...

banner sapa tu? erkk...

Acik Ain said...

caliph : http://mksyahir.blogspot.com/ <-- banner syahir :) , sile lhaa trjah blog sengal dea :d

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke