S A H A B A T

Sorry , Minta Maaf , Asif Jiddan .

Assalamualaikum

Semua bahase Ain pakai , Ain taw 3 bahase jaa , hehe . Okea dah , Ain malas nak buang mase , Ain on nie pon pakai fon jaa nie . Mule-mule memang Ain malas nak update @ mrnyemak kat blog nie , sebab Ain kat kg, agak Susah nak dapat line tenet . Oleh sebab GA Ain , 'terpakse' jugak Ain update , adehh ~

UNTUK PESERTA GA :
Ain mintak maaf banyak-banyak sebab belom update senarai peserta , n belom jugak app pnyertaan korang , Ain agak bz buat mase terdekat nie . Ain betol-betol mintak Maaf . Dah lhaa 1st GA , dah buat perangai lakk Ain nie , sorry hambe ucapkan :'( .

UNTUK SI KAKI BLOGWALKING :
sorry takk skodeng blog korang , korang dah banyak memakak mintak kaki kat shtbox Ain tue . Satu haram Ain takk balas , ampunkan wa yea ? Kalau tak nak pon Ain pakse ampunkan Ain , ekeke . Minggu depan baru Ain on9 macam biase I.Allah kalau masih diberi pinjam nyawa :) .

Okea , misi Ain dah selesai , Sekarang Ain nak cite , sebelom nie Ain ade update entry sedeh nie kan . "http://rahsia-pelangi.blogspot.com/2012/05/tak-nak-taip-panjang-panjang-nak-suruh.html terbukti wa on pakai fon , dah sampai mase Ain study , exam 25hb . Mule-mule Ain dapat dekat maktab mahmud kedah , tapi Jaoh sangat , ayah mintak tukar kat kl jaa . Skarang Ain tengah tunggu panggilan Dari yayasan sofa untuk kompom kan Ain exam kat mane .

Perghh , kecut perot dah nie , kentot menggigil nak keluar dengar exam 25hb nie . Ppuhhh puhhh , mintak mintak ustaz yang jage exam kenyit mata kat Ain bagi jawapan . Hehe , gatai nohh hng Ain , wa tanam Lu hidup2 baru taw .

Dengan segala hormatnya Ain nak out dah , rimas taip kat fon nie . Payah , sesak jari Ain . Hee , apeapee pon , mintak tolong jasa baik kawan-kawan sekalian doakan Ain lulus dAlAm exam Akan datang nie . Paling koman pon 70-ke atas . Serius , Ain tak nak pegi tahun depan . Mak ayah Ain harap Ain dapat pergi tahun nie , I.Allah bulan 9 . Korang doakan , I.Allah Ain tak kan lupekan jasa baik korang semua . Assalamualaikum <3

10 comments:

cweet pinky said...

tade hal :D

Misz Mieza said...

Bila exam tu dear? MM doakan yang terbaik & wish u gudluck k! Ganbate! ^_~

CikMunBlogger said...

wsalam :)

senang tak type guna phone nie ? ehehe . semoga sys dapat result 80 ke atas k . insyaAllah . jgn lpa jge dri and mkn . jgn lpe mun . huhu :p

Zul De Alexis said...

wa x sabar nk tunggu ang pergi..kah2

shar90 said...

semoge berjaye ye cik ain xD

TanpaNamaDer said...

all the best

Hanif said...

Semoga berjaya!!

Kotak Mancis said...

perhhh... buzynya cik ain noh.. xpa2... pentingkan exam dulu... gudluck... (dah folomolo sini juga)

Edy Fee said...

kat kedah ke.hehe study jgn tak study

~~oOpEt~~ said...

semoga berjaya taw :D

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke