S A H A B A T

Tunggu Masa jaa :)

Assalamualaikum

Entry kali nie , agak skema sikit ! kalau rase bosan , bace awal tengah awal yea :)
Mula-mula sekali , Ain mintak maaf dekat semua sebab ain dah lame taak bw & balas kunjungan korang semua . Macam yang korang taw , Ain dah pon tutup akaun FACEBOOK ain yang macam Kawan ain dah bagitau hari tue kan :) , Ain mintak maaf kalau susah kan korang nak contact Ain , Lagi pulak dekat orang yang buat GA dan Ain salah seorang sponsor ! Sorry sangat .
Untuk pengetahuan awak awak , Ain dah pon tutup akaun FACEBOOK dan TAGGED , dan Blog juga dalam proses nakk tutup insyaALLAH . Tapi ain akan tutup lepas semua GA yang ain jadi sponsor tamat , baru ain tutup . Ain pon dah lupe GA sape ain jady sponsor , haha . Yang ain engat 2 orang jaa , GA KAK SHIDA  & GA Adeq Retis , Dua nie jaa ain engat , haha , #terok gyle
So , Pade Encik Dan Puan Penganjur , sila laah jangan marah yea . Hehe . Okea dah , Ain dah mule melalut ,
Cerite sebenar ain nak mintak maaf jaa pown . Sebab mungkin lepas segala GA yang ain jady sponsor tamat , I.Allah , ain terus jaa akan tutup blog nie .
Ain nak mintak maaf pade semua blogger yang hebad dan dkalangan Retis semua , kalau selama ain tinggal kan kaki cekam kat chatbox , komen , kat blog korang @ pade entry ain , yang korang terase/kecik hati ain mintak maaf sangat . Mungkin pade ain ape yang ain tinggal kan kat blog korang hanya lhaa gurauan semata-mata , tapi takk pade korang kan :) .

Taak semua orang boleh terima care gurauan kite kan ? So , pade siapa yang pernah terase @ masih terase dengan ain , ain mohon 20 jari mintak maaf dengan korang semua . Kadang-kadang kite lalai dengan kesilapan kite sampai kan orang yang sedar kan kite @ kite yang sedar sendiri . Tapi semua tu makan mase kan untuk kita sedar salah diri sendiri kan :) .
Okea , itu jea lhaa . Taip panjang-panjang nanti same jugak kan . hehe . okea . dahh . awak maaf kan saye yea awak ? 

7 comments:

Pecinta pink^^ said...

la..sedih je ayat,,nape nak tutup blog?

Asyiqin Haulisah said...

ain sygnya blog awak nak tutup.

Acik Ain said...

pecinta pink : satu lagi pnghjrhan :)
asyiqin : sayang mmg sayang lhaa . hehe

my eyes for shine said...

eyh? nape nak tutup plk? kan sayang .

Cik Kay Jue said...

adeh.. sedihnyer.. huhu... nape nak tutup la... huhu..

Atirah ★ said...

Knp nak tutup ? Follower dh mencecah 1000 dahh tu . Sayang la cmtu . Baik awak fikir baik-2 , kalau awk tutup blog . Buat penat je sponsor utk org . Suruh org follow kita . Kita dapat apa ? Dapat letih ada laa , membazir pun kita dapat jugak , sebab sponsor free je kann ? Sayang camtu , harap sngt jgn tutup blog ni . k ? :)

Sh Hily said...

apsal nak tutup plak nie ain..follower awk da byk tu..syg lah..fikir sebaik mngkin dear..=)cedih plak bc entri awk nie..huhu

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke