S A H A B A T

Untuk Peserta 1st Dorayaki Giveaway By Ain

Assalamualaikum

Korang , ain mintak maaf sangat sangat sebab banyak kali hantar komen new sponsor kat korang . Serius ain k-les gile , ain lupe nak tutup Pencarian Sponsor , tadi ade sorang rquest nak sponsor , ain tak sampay hati nak tolak sebab ain tak inform pon cakap ain dah tak nak cari sponsor :( .

Lepas dea komen nak sponsor tady , terus ain tutup . bebetol lupe , sory ain susah kan korang . :(
#serbe salah pulak ngn korang , (nie lhaa kelemahan aku , sikit nak srbe salah :( )

4 comments:

AkmaDanira said...

takpe :D

dah rezeki org nak sponsor kan

baru meriah GA ;D

♥ Ain ♥ said...

@AkmaDanira hehe , tapi serbe salah plak ngn psrte , susahkan korang !

Selendang Merah said...

nnt buat lg ya..bila sm dh keje nnt kita wat yg lg besar hadiah dia..hehe

♥ Ain ♥ said...

@Selendang Merah eyh eyh , mcm nakk buat together2 jaa . haha . bole2

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke