S A H A B A T

Sape awak ?



Huh , penink weyhh . ade sapesape yang boleh tolong ain takk ? korang ingat tak ain pernah buat ENTRY INI , tak kan ain nak mungkir janji kan ? Wahh , ain taak boleh bukak blog dia . macam mane ain nak bgtaw dea . Dia orang btuah tue (bertuah sangat lha , haha)  , waduhh , gawat donkk . Sebenar nye , ain takk sangke bole naek cepat sangat , pape pown trime kaseh kat awak awak semue yea . sayang awak banyak-banyak :)  . 
Adeh , b'drama plak dah ain nie , tengah pening nie , macam mane ain nak msaok blog dea n bgtaw kat dea :( . Ade sapesape boleh tolong tak macam mane ain nak pegi blog dea . Ain dah klik kat name dea , yang ade site yang dea join jaa . Link blog dea tak de . :( . Saye tak nak mungkir janji . Tolong lhaa :( .
#AWAK , TOLONG LHA MUNCUL BALEK YEA , SAYA TAK NAK MUNGKIR JANJI :(

Dah jumpa dah , yaay ~ <3

19 comments:

cik eiyQa said...

ayoyo!! eqa lah hehehe!! wah suprise ape tu? maaflah eqa ade 2 akaun..tu susah hehehe..gadis ungu its me eqa..

http://eiyqa-contenganjalanan.blogspot.com/

hatiAMIRA said...

awak , bole bagitau tak apa nama font kat assalamualaikum tuh ?
tq .

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@cik eiyQa woot , ini olang muncul pown ~

cweet pinky said...

wah , selalu jadik mcm tuh jgk, bile owg add kitew an , dye suh kitew folow balek tp bile kiterr na gi kew blog dye ta lps lak , na taw lagu blog ain lak , sedap , jawab kt shoutbox cayerr taw ^^ peace

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@hatiAMIRA udamojial

Diyana Ali said...

alaaa kita jadi yg 435 laa. hehe :) btw i follow sini

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@Diyana Ali hehe . thx dear :D

NaJwA MaJiD said...

Eee . Wa nak hadiah jugak . Wa lagi awal follow taww . *ngade* . [:

Nisa said...

Google Friend Connect dah tak suka pada saya and my domain :[

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@NaJwA MaJiD wakaka . dlu tade mdal nakk bg adiah . sape soh waa takk tnye akaq dlu , nak bg adiah takk . haha

Farina Hunny said...

hehe pass kat kite je la ;p

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@Farina Hunny haha . sys lmbat lhaa . tuan badan dahh muncul :D

sis92 said...

hehe dah macam jejak kasih pulak ye..nasib baik dah jumpa :D

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@sis92 haha . taw takk pea .

Akeyla Frr . said...

Jangan lah sedih :DDD

Hanif said...

bukan jodoh tok ketemu...hehehehe
tapi pasti jumpa gak..dunia blogger kita tak besau sangat..
Support Me By Daily Voting me for Blogger Of The Year

tya™ said...

jngn biarkan idup anda dipenuhi misteri..huhu...*tetiba

hazfee said...

haha, misteri ni sampai tak tau siapa dia :P

emeliena said...

As-salam.. Hahaha, amboiii. untong ler tuan badan yang bertuaahh tu kann. By the wayy, heloo tuan blog (:

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke