S A H A B A T

Pencarian Sponsor Untuk 1st GA Ain !

Assalamualaikum
DAH TUTUP
Waahhh , malu nyee !! srius ain malu sangat-sangat nakk buat entry pasal "Pencarian Sponsor Untuk 1st GA Ain" nie ! Ape yang malu sangat pon ain tak taw . yang ain taw . ain malu gile . haiishh . Mungkin sebab takk pernah buat kot . Takut taak dapat sambutan . malu nak cari sponsor , takut orang tak nak join . Tapi teringin sangat nakk buat . orang lain dah briban kali buat GA , segmen , contest . Ain ? takk pernah buat woo .
Ain tak taw langsung nak buat bende alah nie sebenarnye . Tapi gedik nak buat jugak . oleh sebab tue . ain mintak tunjuk ajar budak jagung Mun nie , Walaupon still blur dangan semua nie , ain nak jugak cube buat .
Okea dah , tak nak membebel pnjang2 . 

Kepade sape-sape yang nak jadi sponsor , boleh PM ain kat fb yea ? Nurul Ain , Lepas dah dapat sponsor baru ain buat GA nie ! I.Allah .

#Srius+Malu+Segan+Takut

*Harap Ade Lah Orang Nak Sponsor :(*

14 comments:

Cik Fie said...

saya boleh je sponsor tapi dengan syarat awak kena join GA saya dulu :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

shar90 said...

dah nk buat GA... ehehee
power nih... hee xP

ejulz said...

gud luck.. nak sponsor ape? hehe

TehaaNFM said...

Ain, mcg tehaa kat sini --> https://www.facebook.com/AffectionTale

tENtang details GA.Insyaallah sponsor.

btw apa tjuk lgu ni eik?hihi :D

gnesop said...

nak sponsor apa ek.. :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cepat buat !
cik eyla datang support hehe..

Syed Salleh said...

Semonga dapat sponsore..
good luck :)

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

Farina Hunny said...

tadok FB nak PM

Prettywrite said...

Goodluck Ain..:)

missp0tpet said...

http://www.facebook.com/itiey.quantown


link fb sy...

Blog Panjang said...

sponsor dapat ape. pakej ?

sHaR!Na eLyaNa said...

Pm sha :)

Che Rosliza Che mat said...

Mesti ramai yg sponsor nanti...Good Luck!!!

miz areyin said...

Hye , nak sponsor topup 1x rm3 dan 1x doodle dan 1x edit gambar (dua gambar)

Add facebook: http://www.facebook.com/ayinkechikk
Follow blog: http://miz-areyin.blogspot.com/
Follow twitter: @miz_areyin

#saya akan cek dan kalau dia tipu , dia akan dosa :P

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke