S A H A B A T

Boleh Mati Bila-Bila Masa Sahaja

Hye readers , shat tak ? kompom lhaa shat kan , kalau tak sihat takk tercengang tengok laptop tue kan . Sampay ternganga mlut korang nak bace entry ain kan . tutup sikit , malu orang nampak . hehe . Okea dah , Untuk Pendek kan Entry nie , ain nak kongsi cerite nie tentang saudara kita di palestin . Macam yang korang tahu kan , kat fb dah kecoh pasal Saudara kite . Sekarang kat blog ain pulak nak share dengan korang . Tengok sini , gambar kat bawah nie kan . 
pelik tak pelik tak , tibe tibe ade gamba nie ? haha , gamba nie , request oleh Prince Of Noob

Comel kan , comel kan ? Ain dah tuka DP , korang bile lagi ? Kalau nak tengok banyak lagi selain yang nie korang boleh Datang Sini ataupon korang boleh pergi dekat fb sahabat ain Akhi Hafiz .

KESEDARAN tentang mogok lapar yang terbesar dalam sejarah. Bilal Thiab ... 76 Hari Thaer Halahleh ... 76 Hari Hassan Safadi ... 70 hari Omar Abu Shallal ... 68 Hari Mohammedd Al-Taj ... 60 hari Mahmoud Sarsak ... 54 Hari Faris Al-Natur ... 47 hari Jafar Ezz Al-Din ... 53 Hari Abdallah Al-Barghouthi 32 Hari lebih daripada 2000 Banduan .... 27 hari Berkongsi dan jangan biarkan Media Barat mengebumikan kes mereka, semua mereka meminta HAK ASASI mereka sebagai tawanan perang, hak lawatan, hak pendidikan dan hak-hak lain yang diisytiharkan oleh undang-undang antarabangsa. Mereka terseksa setiap saat, dan boleh mati bila-bila masa sahaja. Ada yang telah turun 30 kg, bleeding di beberapa bahagian di tubuh, dan gigi pun luruh. Sama-sama kita banyakkan taubat & berdoa untuk ikhwah kita di sana. Tolong sebarkan ke semua group yg ada, ini antara usaha kecil yg boleh kita lakukan. Perang Media! Minta TOLONG semua sahabat untuk menukar gambar profil. Ini antara satunya. Ada banyak lagi gambar yang anda boleh dapatkan di internet

#P/S : Walaupon tak seberape , sekurang kurang nye , kite tunjuk ygg kite hirau kan saudara kite kat sane . Ayat tue , ain copy dari fb sahabat ain , Akhi Hafiz . Ain tak pndai nak tukar colour gambar tue , korang tuka laah sendiri , korang taw kan ? 

13 comments:

keli menari said...

saya dah tukar !

ciksengeh :D said...

semoga usaha kita dibantu oleh Nya .

Farina Hunny said...

ala takdok fb dahh :)

Fiza Diaries said...

fiza pun dah tukar DP.. hehe.. Palestine will be free!!

AmyMina said...

lepas satu , satu . sama sama laa kita berdoa :)

Hanif said...

Perjuangan suci!!!

shar90 said...

harap nasib dorng terbela :)

Cik Puan Muda Umi said...

sama-sama lah kita berdoa kesejahteraan mereka di sana..:)

Prince of Noob said...

ain tambah gambar ni jugak :) - http://2.bp.blogspot.com/-x94yhYvOz1Q/T7O8rtH_KJI/AAAAAAAABKA/AYWfl4wMR2A/s1600/luffysavepalestine.jpg

Boni JLL3 said...

sapa lagi nak sokong mereka jika bukan saudara2 islam yang lain kan??

✿✿mamAuni✿✿ said...

Sesungguhnya Allah bersama orang2 yang benar..

salam perkenalan Ain, akak folo blog ain ni..ada masa singgah lah blog akak plak..:D

Ally Idris said...

wah.. saya pun nak tukar dp jugak lah.. saya pakai ehh..

AkmaFaizal said...

patutlah nengok ramai yg letak gambar2 ni kat profile fb..nnt nk tukar gak le

jemput join ga akak yer...
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke