S A H A B A T

Bila hati mula terusik .




1 Kaseh
1 Sayang
1 Rindu
2 Hati
2 jiwa
1 Cinta 
1 Perantaraan
1 Gunung Harapan

Hai awak , shat kaa ? macam mane hari hari awak tanpe bace entry baru Ain ? mesti tak seronok kan ? *okea perasan , bagi pelempang laju 23x cepat . HAHA ~ Haa , tajuk Ain macam nakk mintak pnyepak jaa kan ? haha . pdahal tade pape pown .haha . okea . Korang nampak takk , atas tue , tue tue , atas tue . Nampak kan ? haa , nak taw mnatang ape tue ? Cube klik , jgnn lhaa takod , bukan churp-churp lha , klik jaa . 

Dah klik kan ? haa , itu lhaa dia nya . Bila hati ain mule terusik dengan sifat kemalasan , keje mule lhaa tertangguh sampai bertimbun-timbun macam tue . hee ~ Maaf yea , sayang . Esok luse ain jenguk korang yaw ? Sius , ain sbenanye tak de lha malas sangat , cume , agak bz sikit .

Ain kemas umah , cat , tukar brang . Penat wooa , Ain kalau on9 pon , jzt tengok-tengok jaa , lpas tue , ain off9 trus , Sebab pnat sgtt lhaa . sorry yaw . Sekarang , sudah siap . Rumah pon sudah cantek *perasan* boleh lhaa Ain mule mrayap n stlk blog korang , Hehe . 

Tunggu dan lihat jaa apee ain nak buat , BEWARE !! *haha , mcm lha Ain nak bakar lptop korang , ahaha . sile suap ain sop cap kaki kura-kura* Okea , dah malas naak taep panjang-panjang . penat lagi belum hilang nie . Baru balek dari perak , hantar adeq Ain balek skolah tadi :) . bybye awak !




*Andai kita tidak di takdir kan untuk bersahabat di luar , bersyukur kerana kita dapat bersahabat di alam maya :) Ain sayang awak awak semua :)*

10 comments:

CikMai said...

syg awak jugak ain :)

Anum said...

syg jugak ain

Farina Hunny said...

sayang akk jgak mehh . hee farina still kecik oke *kcik dr akk la :D

nAj!hAh zAkAr!A said...

Alahai , perempuan cat rumah ?? Kalu saya , K.O. cat rumah ^^

btw , jejalan sini :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

amboiii rajin nye dyew..gud gurlz hehe

Cik Mia Sufira said...

maboi rajin sangat dia...hehe..syang ain jugak..kte shabat alam maya

lynn kamarul said...

comel dak ain ni... nak klik dan klik link kat atas tu

Zhaf Onez said...

bleh survive diri...good girl..hihi..
:)

Ika said...

heheh. rajin die cat2 ni. :D

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan balas, terima kasih sudi jenguk2 ke blog saya.

kena selalu bersyukur mcm yg ain kata...

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke