S A H A B A T

Ain Minta Maaf :(



Hye awak awak , shat kea ? *mcm taak bmaye jea ain nie* . Sorry ain dah lame taak bw , Bz+tenet slow+mcm2 lha . aiishh ~ dahh bape hari ain takk updte kan , ain tak ade idea nak updte hape . Entry nie pon ain buat untuk Adeq Nana , sorry dear ! act ain dah lame jnji dgnn dea nakk bg link group kat fb tue , tapi hari nie baru nak bg kat dea , sorry gyle nana . Sius bz sgttsgt laah . Lgpon tenet slow sgt mnggu nie . Okea dah , ain tak nak mrepek dah . kat bawah nie akaq bg link group fb 2 yea deq .sorry lmbat sgtt T.T .
Solat | Perempuan
Itu  | Wajib  
Tiang | Tutup 
Agama |  Aurat 

Allah  | Awak 
Sayang | Nak 
HambaNya | Kawan 
Yang | Dengan 
Jauhi | Saya 
Maksiat | Tak ? 

Follow 
Ain
Taw 
Sayang ! 
Haaa , banyak kan group yang ain masok , haha . lantak lhaa . ain dah malas nak taip nie .Minggu nie , sangat lhaa tak ade mud nak bw o update pape , sorry dekat awak smue yang mnjerit kat shtbx ain tue yea . Ain mntak maaf sangat , bukan sombong , cume tak ade slere nak bw :(


Awak kawan/sahabat Ain , tak kan ain nak sombong kan :) Ain mintak maaf yea ? *sambil buat muke paling comel

#Dear , nie akaq dah buat kan entry pasal group tue . Sorry sayangs , akaq janji dah lame . Tapi baru hari nie akaq bg . Sorry yea dear ?

7 comments:

Dhieya Alieyna said...

Assalamualaikum. ohhhh, okay. takpe la akak. Nana tak ambik hati pun. btw, Terima Kasih banyak-banyak. Nana sangat menyusahkan akak. Sorry tawwww! I Love You :'D <3

Gumawo, Arigatokk :) hihi

Cik Tyra Lee said...

wow.. banyaknye~

teha said...

bz nyee akak skrg.. hehehe :)

aleen aiden said...

semoga mood kamu cepat kembali kepada kamu. heee :P

Miss Butterfly said...

banyaknye.. huhuhu tp eyda pon banyak join group kat fb tu.. tp skrg bz.. huhuh

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan... takpe kita org faham dan take your time...

terima kasih sudi jenguk blog saya...

Cik Puan Muda Umi said...

wahh,banyaknya..:)

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke