S A H A B A T

Sanggol Unta

Okea , mmule aq nak bgtao dlu , aq boad entry nih bkan nakk tnjuk baekk , n bkan jgakk nakk bgtao aq baek . n bkan jgak nakk bgtao aq prfct ! Entry nihh hnye untkk prngtan kaum hawa , n jugakk untuk diri aq . Nauzubillah kite taa dpat cium bau syurga . NAUZUBILLAH !!!

Wanita Bertudung Dengan Sanggul 'Bonggol Unta' Tidak Akan Mencium Bau Syurga...

Hadis Nabi Muhammad S.A.W yang bermaksud :
"Dua golongan di kalangan ahli neraka yang tidakkan aku pandang iaitu kaum yang bersama mereka cemeti seperti ekor lembu yang dengannya digunakan memukul orang lain dan wanita-wanita yang berpakaian bagaikan bertelanjang yang condong kepada maksiat dan menarik orang lain untuk membuat maksiat. Sanggul dikepala mereka ditusuk tinggi-tinggi seperti bonggol unta yang sangat lemah. Mereka ini tidak akan masuk syurga dan tidak akan mencium baunya sedangkan sesungguhnya bau syurga itu sudah boleh dicium dari jarak demikian dan demikian." 

(Riwayat Muslim).

6 comments:

Adibah Amalina said...

Saya pun ada wat entry ni kelmarin.. Siap bg video lagi dr ustaz azhar Idrus.. Dia cakap haram kalau disengajakan.. Bukan nak mengutuk laa, kalau saya pakai diri saya macam alien pulak kepala berbonggol tinggi2.. HUHU..

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@Adibah Amalina bgus lhaa . Skrng2 nye jdy prngtan kat kite kaum hawe nih . lgpon firaun pon ade bonggol , same wif firaun lhaa bnggol 2 ! aishh . NAUZUBILLAH ~

Adibah Amalina said...

A'ah baru perasan dengan firaun kepala dia berbonggol jugak.. Pakai tudung simple2 sudah.. :)

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@Adibah Amalina ekke e. Haah . pkay tdung utkk ttop aurat . nakk cantek2 pon bepade2 lhaa :)

Farina Hunny said...

LIKE !! hehehh na like kt fb tadokk

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@Farina Hunny haha , like bbnyak . Ha , tade fb kaa , ta nmpak btton like ?

SHoutAll right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke