S A H A B A T

My Dear Hana :)


Hye awak awak yang tngah bace nie , selamat pagi sayang :) . shad kaa hari nie ? moge2 awak awak smua shad keyh :) . Hari nie ain nak update lagi . Semalam dah update pasal  sape yang bertuah , today ain nak update pasal miss HANA plakk . Okea , ain cite dulu macam mane ain boleh kenal dgn dea nie . 

Ain mule kenal dea tahun lepas , sebab si boyot selalu cerite pasal dea dgn suhail (kalo nak taw sape suhail BACE INI. Macam2 bende dea crite pasal hana , ade jugak rase nak kenal dengan dea . Tapi segan , malu tapi mahu , haha . Mule-mule si boyot cerite pasal hana ain jelez gile . haha . yelah  , asl sembang jaa , mesti dea nakk bukak jugak pasal hana . tak penah lha nak miss langsung . ayooo ! tapi bile dah lame-lame , ain pon dah taw sape hana dengan si boyot . baru hlang jelez . Ekekek *kantoy kuat jelez
Masok tahun 2012 , baru si boyot tak cerite pasal hana dah sbb perang uhud dgn dea , haha . Okea , balik pade cerita hana . Bulan lepas hana add ain dekat FACEBOOK . Mule-mule kiteorang taa sembang langsung . Lepas hana add ain , ain post dekat wall hana , thx add dear . Tapi hana tak rply pon , dea jzt LIKE jaa (kaki like budax mmbam nie) . Ain tak kesah pon , sbb ain pon segan nak tego hana . 

Kalo awak awak nak tahu jgak , Nurul Ain PunyeBlog tue ter'Muncul pon sbb hana . Ain tak tahu mcm mane nak buat page . Dengan muke setebal lapisan bumi tambah pulak kerak-kerak bumi , ain pm hana , tanye dea macam mane nak buat Nurul Ain PunyeBlog . Dia dengan lemah lembut lagi sopan santun jwap lah dengan penuh keayuan , "pegi dekat mane-mane page ade btton create page" . Ain klik jaa . 
(apesal aq cakap macam nie , sile bagi penendang 100x dekat aq) Haha .

 Semenjak ain tegur hana pasal page tue lhaa , ain mule kacau hana kat fb . haha . Ain kacau gamba-gamba dea kat fb , smue ain kacau . hehe . sian dea . sape suruh comel sangat !! Semalam plak kiteorang sembang rancak gile , macam dah lame jaa kenal . haha . padehal sblom nie smbng malu malu harimau jaa pown . 

Okea dah , ain malas nak taip panjang2 . Entry nie khas untuk Si Membam Ain Hana Lara . Comel kan dea ?  gewam ii . haha . okea . tgok lhaa muke tmbam dea . 
Hana Lara :)
*Dear , sorry curi pix Hana banyak-banyak :) . Nanti lemax ain daa ckop , ain bg balek yea :D


!!!!!!!!!! AMARAN !!!!!!!!!!
JANGAN AMBEK DEA !!! 

4 comments:

SunnyFunny said...

wahh . bestnya . untung lahh ! ~ huhu :)

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@SunnyFunny comel kan dea :D

hazfee said...

haha, boleh pulak jeles dengan hana ye.ekeke. amaran, x blh ambik dia.ekeke. x dpt pun nak ambik kalau gambar je ada kan :p

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@hazfee hehe . saye koad cmbru taw taw ! haha .

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke