S A H A B A T

Follower Ke 422


taaaaadddaa ~

Waahh , cepat nye followe ain naik sampai 422 . Tapi kenape dekat wdgt fllower baru jaa 385 ? haa , kan dahh tertipu dengan title , haha . Bukan follower ain dah naik lah . Ain nak buat seprise utk follower ain yang ke 422 nanti . Sape dia ? tunggu jee lhaa nnti yea ? ain pon tak tahu sape lah umat yang beruntung 2 . haha *tade lhaa beruntung sangat ?* tapi sape lha yang nak fllow blog hodoh lg burok ain nie kan . *okea . ayat tacing , macam mintak dilempang lajulaju* tak kesah laah . hee ~ Ain nak jugak tnggu sape lha umat yang nakk jadi fllower yang kea 422 tue . aishh . Mintak-mintak lhaa ain tak lupe janji ain nie . Ain dah lha nyanyot aka pelupe . Hehe . 


MINTA MAAF : Kalau sampai tengah bulan 8 , followr still tak sampai 422 . Ain batal kan yea . sebab bulan 9 ain dah sambung belaja . Susah nak contact . Sorry . :(

8 comments:

Rieya Ramlee Tor said...

halu...why 422??? hihi...anyway follow me back ya..

Dhieya Alieyna said...

aaaa, kenape dengan followers yang ke 422 tu? hmm,teringin nk jadi :( aaaa, cepatnya followers akak meningkat. share sikit macam mana boleh meningkat dengan cepat. wottwott :D

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@Rieya Ramlee Tor haha . ade jgakk nakk tnye knp 422 yea ? tade ape lhaa , btw , thx dear !

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@Dhieya Alieyna tue tue , adee gmbaa adiah 2 . hehe . haha . mne bole trngin . nana daa fllow akaq daa ! haha . ape lhaa .

hazfee said...

haha.tunggu 422 baru nak folo la :P

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@hazfee haha . aci ngelat nie .

FREE MOVIES said...

Great blog!!! like the song

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

@FREE MOVIES btw , thx .

SHout



All right reserved by me @ Copyright protected Blog Rahsia Pelangi Edited by Caersasuke